Kapcsolat

TED közbeszerzési értesítő

A TED (Tenders Electronic Daily) az európai közbeszerzésnek szentelt „Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához" c. kiadvány online változata.

Alapszabályként az uniós szabályok hatálya alá tartozó közbeszerzési felhívásokat közzé kell tenni az Európai Unió közbeszerzési értesítőjének online felületén, a Tenders Electronic Daily portálon (TED). Az ajánlatkérő szervek az előírt értékhatárt el nem érő közbeszerzési felhívásokat is közzétehetik a TED-en.

TED közbeszerzési értesítő

A közbeszerzési hirdetmények között ország, régió, üzleti ágazat és egyéb szempontok szerint tallózhat, kereshet és válogathat. A TED-portálon az ott közzétett ajánlati felhívásokra vonatkozó alapvető információk az EU összes hivatalos nyelvén rendelkezésre állnak.

A TED az Európai Unió, az Európai Gazdasági Térség és a világ más országai által nyújtott üzleti lehetőségekhez biztosít ingyenes hozzáférést. A TED portál hétfő és péntek között minden nap kb. 2400 új közbeszerzési hirdetménnyel bővül. A webhelyen évente 520 000 közbeszerzési felhívás (ezen belül 210 000 ajánlati felhívás) jelenik meg, összesen kb. 420 milliárd euró értékben.

TED közbeszerzési értesítő

TED kezdőoldal

A felhasználói interfész nyelve sikeresen meg lett változtatva ''magyar'' nyelvre.

Mi a TED?

A TED (Tenders Electronic Daily) az európai közbeszerzésnek szentelt „Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához" c. kiadvány online változata.A webhelyen évente 746 ezer közbeszerzési felhívás (ezen belül 235 ezer ajánlati felhívás) jelenik meg, összesen kb. 545 milliárd euró értékben.Mire használhatom a TED-et?

A TED az Európai Unió, az Európai Gazdasági Térség és a világ más országai által nyújtott üzleti lehetőségekhez biztosít ingyenes hozzáférést.

A TED portál hétfő és péntek között minden nap kb. 2400 új közbeszerzési hirdetménnyel bővül. A közbeszerzési hirdetmények között ország, régió, üzleti ágazat és egyéb szempontok szerint tallózhat, kereshet és válogathat.Az egyes közbeszerzési dokumentumokkal kapcsolatos információkat az EU 24 hivatalos nyelvén tesszük közzé. Az Európai Unió intézményeinek hirdetményei teljes terjedelmükben megjelennek ezeken a nyelveken. Miért érdemes regisztrálnom a TED-en?

TED közbeszerzési értesítő, 

forrás: ted.europa.eu