Kapcsolat

GYIK

Miért nem látom a kiválasztott közbeszerzés teljes leírását?

Ahhoz hogy láthassa a közbeszerzések teljes leírását be kell legyen jelentkezve oldalunkra és egy aktív megrendelése kell legyen. A kozbeszerzes-online.hu oldalra való bejelentkezéshez szükséges lépések: a. Ha még nincs fiókja: Fiók létrehozása. Kérjük, töltse ki a  mezőket a megfelelő információkkal. A regisztrálás után, a megadott e-mail címre küldünk egy levelet további részletekkel és utasításokkal. b. Ha már létrehozott egy fiókot és van egy aktiv megrendelése: Oldalunkra bejelentkezhet itt: Bejelentkezés. Irja be az Ön e-mail címét és jelszavát amit választott a fiók létrehozásakor. Ezután nyomja meg a Belépés gombot. A bejelentkezés után megjelennek azok a témakörök amelyekre feliratkozott.

Miért nem tudok bejelentkezni az oldalra a regisztrációt követően?

Ha elfelejtette jelszavát amelyet megadott a fiók létrehozásakor, kérjük kattintson az Elfelejtett jelszó linkre ezután adja meg az Ön e-mail címét és küldünk egy új jelszót a megadott e-mail címre.

Milyen előnyei vannak a kozbeszerzes-online.hu által nyújtott szolgáltatásnak?

- Naponta e-mail értesítések a közbeszerzési pályázatokról - Cégreszabott egyéni keresőprofilok: csak az Önt érdeklő tevékenységi körből küldjük a közbeszerzési értesítéseket. - Fejlett böngésző a közbeszerzések kereséséhez - Korlátlan hozzáférés a közbeszerzésekhez az adott témakörben: Ajánlattételi felhívások, tájékoztató az eljárás eredményéről, tájékoztató a szerződés módosításáról, teljesítéséről. - Hozzáférés az Európai Unió Hivatalos Lapjában közzétett hirdetményekhez - Ingyenesen kiprópálhatja szolgáltatásunkat előfizetés elött.

Melyek azok a témakörök, kategóriák amelyeket figyeltethetek?

A www.kozbeszerzes-online.hu oldalon már a nyitóoldalon láthatja a tevékenységi köröknek megfelelő témaköröket. A különböző kategóriákhoz alkategóriák tartoznak. Ha az alkategóriákra helyezi a mutatót, megjelenik egy rövid leírás mely segít eldönteni hogy milyen kategóriát válasszon.  Az alkategóriák kiválasztásával egyszerű és hatékony közbeszerzés figyelést teszünk lehetővé.

Hogyan tudom kipróbálni szolgáltatásukat?

Regisztráljon és 7 napig ingyenesen elküldjük az Ön számára e-mailen a közbeszerzési értesítéseket az bejelölt témakörből. Ezenkívül hozzáférést biztosítunk adatbázisunkhoz ahol megtekintheti a közbeszerzések teljes leírását, és eljárások eredményeit is. Az ingyenes próbaidőszak igénybevételéhez, kérjük hozzon létre egy Fiókot, és pipálja ki a “Kérem a 7 napos próbaidőszakot” mezőt. Ezután válassza ki azokat a kategóriákat amelyekről szeretne tájékoztatást kapni és kattintson a Feliratkozás gombra. A regisztrálás után, a megadott e-mail címre küldünk egy levelet amelyben tájékoztatjuk a próbaidőszak kezdetéről és annak lejárati dátumáról. A próbaidőszak alatt lehetősége van egyszerre akár több kategóriát is kiválasztani.

A 7 napos próbaverziót le kell mondanom, ha nem szeretném megrendelni?

A 7 nap elteltével a próbaidőszakot nem kell lemondania, automatikusan lezáródik, erről emailben értesítjük. Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, a próbaidőszak alatt is megteheti, ekkor megszünik a próbaidőszak, és kezdetét veszi a előfizetés.

Hogyan tudok előfizetni szolgáltatásukra?

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkat a  www.kozbeszerzes-online.hu főoldalon a Feliratkozás linkre kattintva lehet megrendelni ha elötte létrehozott egy fiókot, vagy a megrendelőlap kitöltésével tudja megrendelni. A Megrendelő lap elérhető itt. A Megrendelés véglegesítését követően  elküldjük Önnek a proforma számlát, és az átutalási bizonylat elküldése után, aktiváljuk megrendelését, és postán küldjük a végleges számlát. A szolgáltatás értékét átutalással tudja kiegyenlíteni.

Regisztráltam, de nem kapok e-mailt a napi értesítésekkel, mi a teendő?

A legtöbb esetben a probléma a helytelenül megadott e-mailcímből adódik. Ha jól adta meg az e-mail címét, előfordulhat, hogy a emailrendszerében beállított spamszür? miatt a levelek nem a bejövő mailek közzé jutnak, vagy nem jutnak az Ön postafiókjába. Ha ilyen problémák merülnek fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailen (office@kozbeszerzes-online.hu) vagy telefonon a 06 70 346 4525 telefonszámon.

Miért jelennek meg a kiírások között olyan közbeszerzési pályázatok ahol már szerepel nyertes ajánlattevő?

Ezek tájékoztató jellegű közbeszerzési pályázatok, és a a szerződés teljesítéséről vagy módosításáról szólnak. Ezeket a hirdetményeket mi is megjelentetjük tájékoztatásképpen oldalunkon.

Hogyan láthatom az emailen elküldött pályázatok teljes leírását?

Ha a pályázatok leírását szeretné látni, először be kell jelentkezzen oldalunkra. A sikeres bejelenkezés után, ha az emailen elküldött listában található pályázatokra kattint automatikusan megjelenik a közbeszerzési pályázat teljes leírása.