Kapcsolat

GYIK

Miért nem látom a kiválasztott közbeszerzés teljes leírását?

Ahhoz hogy láthassa a közbeszerzések teljes leírását be kell legyen jelentkezve oldalunkra és egy aktív megrendelése kell legyen. A kozbeszerzes-online.hu oldalra való bejelentkezéshez szükséges lépések: a. Ha még nincs fiókja: Fiók létrehozása. Kérjük, töltse ki a  mezőket a megfelelő információkkal. A regisztrálás után, a megadott e-mail címre küldünk egy levelet további részletekkel és utasításokkal. b. Ha már létrehozott egy fiókot és van egy aktiv megrendelése: Oldalunkra bejelentkezhet itt: Bejelentkezés. Irja be az Ön e-mail címét és jelszavát amit választott a fiók létrehozásakor. Ezután nyomja meg a Belépés gombot. A bejelentkezés után megjelennek azok a témakörök amelyekre feliratkozott.

Miért nem tudok bejelentkezni az oldalra a regisztrációt követően?

Ha elfelejtette jelszavát amelyet megadott a fiók létrehozásakor, kérjük kattintson az Elfelejtett jelszó linkre ezután adja meg az Ön e-mail címét és küldünk egy új jelszót a megadott e-mail címre.

Milyen előnyei vannak a kozbeszerzes-online.hu által nyújtott szolgáltatásnak?

- Naponta e-mail értesítések a közbeszerzési pályázatokról - Cégreszabott egyéni keresőprofilok: csak az Önt érdeklő tevékenységi körből küldjük a közbeszerzési értesítéseket. - Fejlett böngésző a közbeszerzések kereséséhez - Korlátlan hozzáférés a közbeszerzésekhez az adott témakörben: Ajánlattételi felhívások, tájékoztató az eljárás eredményéről, tájékoztató a szerződés módosításáról, teljesítéséről. - Hozzáférés az Európai Unió Hivatalos Lapjában közzétett hirdetményekhez - Ingyenesen kiprópálhatja szolgáltatásunkat előfizetés elött.

Melyek azok a témakörök, kategóriák amelyeket figyeltethetek?

A www.kozbeszerzes-online.hu oldalon már a nyitóoldalon láthatja a tevékenységi köröknek megfelelő témaköröket. A különböző kategóriákhoz alkategóriák tartoznak. Ha az alkategóriákra helyezi a mutatót, megjelenik egy rövid leírás mely segít eldönteni hogy milyen kategóriát válasszon.  Az alkategóriák kiválasztásával egyszerű és hatékony közbeszerzés figyelést teszünk lehetővé.

Hogyan tudom kipróbálni szolgáltatásukat?

Regisztráljon és 15 napig ingyenesen elküldjük az Ön számára e-mailen a közbeszerzési értesítéseket az bejelölt témakörből. Ezenkívül hozzáférést biztosítunk adatbázisunkhoz ahol megtekintheti a közbeszerzések teljes leírását, és eljárások eredményeit is. Az ingyenes próbaidőszak igénybevételéhez, kérjük hozzon létre egy Fiókot, és pipálja ki a “Kérem a 15 napos próbaidőszakot” mezőt. Ezután válassza ki azokat a kategóriákat amelyekről szeretne tájékoztatást kapni és kattintson a Feliratkozás gombra. A regisztrálás után, a megadott e-mail címre küldünk egy levelet amelyben tájékoztatjuk a próbaidőszak kezdetéről és annak lejárati dátumáról. A próbaidőszak alatt lehetősége van egyszerre akár több kategóriát is kiválasztani.

A 15 napos próbaverziót le kell mondanom, ha nem szeretném megrendelni?

A 15 nap elteltével a próbaidőszakot nem kell lemondania, automatikusan lezáródik, erről emailben értesítjük. Ha szeretné megrendelni szolgáltatásunkat, a próbaidőszak alatt is megteheti, ekkor megszünik a próbaidőszak, és kezdetét veszi a előfizetés.

Hogyan tudok előfizetni szolgáltatásukra?

Közbeszerzés figyelő szolgáltatásunkat a  www.kozbeszerzes-online.hu főoldalon a Feliratkozás linkre kattintva lehet megrendelni ha elötte létrehozott egy fiókot, vagy a megrendelőlap kitöltésével tudja megrendelni. A Megrendelő lap elérhető itt. A Megrendelés véglegesítését követően  elküldjük Önnek a proforma számlát, és az átutalási bizonylat elküldése után, aktiváljuk megrendelését, és postán küldjük a végleges számlát. A szolgáltatás értékét átutalással tudja kiegyenlíteni.

Regisztráltam, de nem kapok e-mailt a napi értesítésekkel, mi a teendő?

A legtöbb esetben a probléma a helytelenül megadott e-mailcímből adódik. Ha jól adta meg az e-mail címét, előfordulhat, hogy a emailrendszerében beállított spamszür? miatt a levelek nem a bejövő mailek közzé jutnak, vagy nem jutnak az Ön postafiókjába. Ha ilyen problémák merülnek fel, kérjük vegye fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal e-mailen (office@kozbeszerzes-online.hu) vagy telefonon a 06 70 346 4525 telefonszámon.

Miért jelennek meg a kiírások között olyan közbeszerzési pályázatok ahol már szerepel nyertes ajánlattevő?

Ezek tájékoztató jellegű közbeszerzési pályázatok, és a a szerződés teljesítéséről vagy módosításáról szólnak. Ezeket a hirdetményeket mi is megjelentetjük tájékoztatásképpen oldalunkon.

Hogyan láthatom az emailen elküldött pályázatok teljes leírását?

Ha a pályázatok leírását szeretné látni, először be kell jelentkezzen oldalunkra. A sikeres bejelenkezés után, ha az emailen elküldött listában található pályázatokra kattint automatikusan megjelenik a közbeszerzési pályázat teljes leírása.